Спецификации

Технички карактеристики


Напојување на системот

Напојување: 220V / 50Hz, Напојување на грејното тело 5V-40V / 50Hz.

Температура

Грејни траки до 40°C, подот до 28°C Идеален температурен профил.

Монтажа и примена

Подно или ѕидно греење. Примена: станбени објекти, куќи, угостителски објекти, индустриски хали, итн.

Гаранција

Електрониката има гаранција 2 години, грејните траки 20 години.

Безбедност

Според сите стандарди и атест.

Грејно тело

Алу фолија. Двостранично изолирана со полипропилен, отпорна на механички и хемиски влијанија.

ЕКСТРЕМНО МАЛА ПОТРОШУВАЧКА


ЕКСТРЕМНО МАЛА ПОТРОШУВАЧКА

-Екстремно мала потрошувачка и екстремно ниски губитоци во процесот на преносот на енергијата.

-Ефикасно искористување на енергијата во долниот дел на просторијата.

-Нема губиток во преносот и регулацијата како кај други системи.

-Има оптимален температурен профил и режим на работа.

-Заштеда во потрошувачката во однос на останатите системи е минимална 25%, а многу често и до 4 пати.

Само иницијално вложување за опрема и монтажа

Месечно Одржување - 0€

МЕСЕЧНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗАВИСИ ОД ТЕРМОИЗОЛАЦИЈАТА НА ОБЈЕКТОТ

ДОБИВАЈTE НОВОСТИ ОД НАС


Loading
Your message has been sent. Thank you!

СЛЕДЕТЕ НЀ