Specifikime

 
 
 
 

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

 

 

Furnizim i sistemit

Furnizim: 220V / 50Hz, Furnizimi i pajisjes ngrohëse 5V-40V / 50Hz.


Temperatura

Shirita ngrohjeje deri në 40 ° C, dyshemeja deri në 28 ° C. Profili ideal i temperaturës.


Montimi dhe Zbatimi

Ngrohje në dysheme ose në mur. Zbatimi: ndërtesa banimi, shtëpi, objekte hotelierike, salla industriale, etj.


Garancia

Elektronika ka një garanci 2-vjeçare, shiritat e ngrohjes 20 vjet.


Siguria

Sipas të gjitha standardeve dhe atesteve.


Trupa ngrohjeje

Fletë alu. Izolim i dyfishtë me polipropilen, rezistent ndaj ndikimeve mekanike dhe kimike.
 
 
 

KONSUM JASHTËZAKONISHT I ULËT

 

 

KONSUM JASHTËZAKONISHT I ULËT

-Përdorim efikas i energjisë në pjesën e poshtme të dhomës.
-Nuk ka humbje në transmetim dhe rregullimi si në sistemet e tjera.
-Ka një profil optimal të temperaturës dhe mënyrë të funksionimit.
- Kursimet e konsumit në krahasim me sistemet e tjera janë minimumi 25%, dhe shumë shpesh deri në 4 herë.


Mirëmbajtje mujore - 0€


KONSUM MUJOR DUKE PASUR PARASYSH TERMOIZOLIMIN E OBJEKTIT