Ngrohje elektrike dyshemeje me tension të ulët

 
 
 

UNIKE, E DËSHIRUAR, NGROHTË!

 
Investim fillestar i ulët. Nuk ka kosto mirëmbajtjeje. Konsum jashtëzakonisht i ulët (duke kursyer 25% deri në 4 herë). Periudha e shfrytëzimit mbështet jetën e shërbimit të objektit. Kursimi i hapësirës (pa radiatorë, pa tuba). Profil ekologjik i adaptuar i temperaturës.

Ky sistem për shkak të karakteristikave të tij është më ekonomik dhe më i kërkuar në krahasim me zgjidhjet e tjera. Me qëllim të kryerjes së konsumit optimal, ne përgatisim një llogaritje termike dhe përcaktojmë një procedurë të punës.
 
 
 

KARAKTERISTIKA

 

Prodhimi i sistemeve të ngrohjes

 
I gjithë sistemi dhe pajisjet janë prodhimi ynë. Komponentët dhe vetë sistemi janë të atestuar. Trafi Torus nuk ka humbje në transmetim (në hekur dhe bakër) më të madh se 3.5%. Automatizimi për kontrollin e funksionimit dhe lëvizjes së transformatorit karakterizohet nga siguri më e lartë, NTK, xhiro krosington, temperatura e transformatorit është me kontroll të lartë, vetë dollapi metalik dhe automatizimi. Pajisja ngrohëse është një shirit alumini, i gjerë 129 mm, me një trashësi 50 mikronë, të dyja jan[ të mbrojtura nga polipropileni.
 

Termostati WI-FI (ose Smart GMS)

 
Termostati Wi-Fi është një lloj i fundit i termostateve, i cili mund të kontrollojë ngrohjen tuaj nga çdo vend, në çdo kohë. Termostati ka mundësi të funksionojë nëpërmjet internetit ose manualisht.
 

Kursimi në ambiente banimi

 
Ne shesim dhe instalojmë oxhakë çeliku inoks, të izoluar dhe jo të izoluar, për soba dhe peleta dhe ngrohje të tjera. Nuk kërkohet azhurnim, performanca është e shpejtë, e lehtë dhe e thjeshtë për t’u ruajtur.
 

Nuk ka shpenzime për mirëmbajtjeje

 
Vetë shiritat e ngrohjes kanë qëndrueshmëri jashtëzakonisht të lartë dhe janë rezistentë ndaj dëmtimeve mekanike. Elektronika e lundrimit është shumë e sigurt me një jetë të gjatë shërbimi.
 

Të sigurt dhe të atestuar

 
Siguria është e siguruar me cilësi të lartë, nga konstruksion i sigurt i shiritave të ngrohjes dhe instalimi që përputhet me standardet e ndërtimit. Sistemi i plotë është i atestuar për siguri.
 

Temperaturë profile ideale

 
Temperatura shpërndahet në mënyrë të barabartë në sipërfaqen e dyshemesë dhe hapësirën. Gjithashtu, vetë transferimi i nxehtësisë shpërndahet në mënyrë të barabartë kudo, sepse vetë ngrohësit vendosen në të gjithë sipërfaqen e dyshemesë.
 

Ekologjia

 
Sasi e vogël pluhuri, më pak rrjeta merimanga, më pak baktere! Fitoni një higjienë më të mirë në hapësirë, mungesë pluhuri dhe bakteresh. Nuk ka prani të zhurmës, aroma të pakëndshme, pa qarkullim pluhuri.